Legendre Conveyors & Twe-O bundelen de krachten

BRUSSEL/SPANKEREN – Legendre Conveyors en Twe-O slaan de handen in elkaar. Samen laten ze het motto van Legendre ‘We Convey – You Relax’ voortaan luid weerklinken op de Nederlandse markt.

Concreet: wat verandert er?

Twe-O neemt het luik prospectie en verkoop voor zijn rekening, net als de ondersteuning en servicing gezien hun brede sectorkennis en expertise op dit vlak. Legendre Conveyors staat in voor de technische concepten, vervaardigt en installeert de transportsystemen en besturingselementen. Beide partners kijken alvast reikhalzend uit naar deze boeiende samenwerking. Het doel is duidelijk: alles op alles zetten om klanten maximaal te ontzorgen bij het ontwerpen, assembleren, monteren, opstarten en onderhouden van hun interne transportsystemen.

Lorenzo en Frank Kleinreesink: “Deze kans laat ons toe om onze expertise en dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Samenwerken met Legendre betekent dat we kunnen rekenen op een extra 70 jaar (!) ervaring, voornamelijk in de drankenindustrie, en dat ons aanbod uitgebreid wordt met hun hoogkwalitatieve transportsystemen gekend voor hun hoge productiecapaciteit.”

Mathieu en Olivier Legendre: “Door onze krachten te bundelen met die van het enthousiaste en bekwame Twe-O-team kunnen we onze klanten in Nederland optimaal ondersteunen. Dit voor zowel investeringsprojecten als servicing. Deze samenwerking levert ons beiden belangrijke groeikansen op. We willen een stevig begrip worden op de Nederlandse markt als het gaat over intern transport van flessen en verpakkingen.”

Aanvragen voor de Nederlandse markt? Aarzel niet om contact op te nemen met Frank Kleinreesink: frank@twe-o.nl