DSC_0067jpg
DSC_0074jpg
DSC_0062
DSC_0083
previous arrow
next arrow

Over ons

Sinds onze oprichting in 2004 zijn wij een vertrouwde partner in de industriële sector, gevestigd in het pittoreske Spankeren, Nederland. Ondanks onze relatief kleine omvang hebben we ons gekenmerkt door grootschalige prestaties en zijn we trots op onze sterke technische competentie en expertise.

Met bijna twee decennia in de branche zijn we erin geslaagd om te groeien en ons aan te passen aan de veranderende trends en eisen van de industrie. Ons succes is grotendeels te danken aan onze vier kerndiensten: industriële montage en demontage, industriële service, industriële elektrotechniek en automatisatie, en interim- & projectmanagement. Elk van deze gebieden belichaamt onze passie voor kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

Ons bedrijf heeft zich vooral gevestigd in de foodindustrie, en we zijn gestaag aan het groeien in de engineering sector. Deze ontwikkelingen weerspiegelen onze flexibiliteit en ons vermogen om te reageren op de unieke behoeften van onze klanten in verschillende sectoren.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze betrokkenheid bij onze klanten. Wij geloven in open en transparante communicatie, en onze deuren staan altijd open voor bestaande en nieuwe partners om te bespreken hoe we het best kunnen samenwerken. Wij zien elke uitdaging als een kans om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen.

Ons streven naar technische uitmuntendheid gaat hand in hand met onze toewijding aan ethisch en duurzaam ondernemen. Wij erkennen onze verantwoordelijkheid tegenover onze klanten, onze medewerkers en de bredere gemeenschap. Dit uit zich in onze bedrijfspraktijken en de waarden die we hanteren in onze dagelijkse werkzaamheden.

Wij zijn meer dan alleen een bedrijf. Wij zijn een team van gepassioneerde professionals die ernaar streven om elke dag weer uitmuntendheid te leveren. En we kijken ernaar uit om met u samen te werken aan de realisatie van uw projecten en ambities.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat ons samen de toekomst van de industrie vormgeven.

 

 

Onze Visie:

‘‘Innoveren vandaag, voor een duurzamere en efficiëntere industrie morgen.’’

We streven ernaar om een erkende leider te zijn in de industriële sector, bekend om onze technische expertise, uitstekende service en de waarde die we leveren aan onze klanten. Ons doel is om voortdurend te innoveren en ons aan te passen aan de veranderende eisen van de industrie, terwijl we ons concentreren op duurzame groei. We kijken naar de toekomst met het voornemen om niet alleen aan de behoeften van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen, terwijl we een positieve impact hebben op onze gemeenschap en het milieu.

 

 

Onze Missie:

‘‘Gedreven door kwaliteit, innovatie en integriteit, wij bouwen aan uw succes.’’

Wij zijn vastbesloten om onze klanten hoogwaardige industriële oplossingen te bieden die de efficiëntie verbeteren, operationele uitdagingen verminderen en bijdragen aan hun algehele succes. Onze inzet ligt in het leveren van betrouwbare, innovatieve en duurzame diensten, zonder concessies te doen aan kwaliteit of veiligheid. We streven ernaar om betrouwbare relaties met onze klanten op te bouwen door open communicatie, integriteit en wederzijds respect.

 

 

Betrouwbaar | vakmanschap | bekwaam

 

twe-o
De Groei van Twe-O: Ons Familiebedrijf

2004

Waar het allemaal begon: De oprichting van Twe-O B.V. door Frank Kleinreesink

2007

Twe-O richt zich op de service, eerst alleen storingen en onderhoud.

2012

Een familietraditie voortgezet: Lorenzo Kleinreesink treedt toe tot het bedrijf

2017

De eerste full-time werknemer komt in dienst - Marcel Bosch wordt verwelkomt!

2018

Een belangrijk jaar voor Twe-O, Lorenzo bekleed de directiefunctie, en Frank neemt afscheid van het bedrijf.

2018

Een nieuw thuis: feestelijke opening van ons eerste bedrijfspand in Spankeren

2019

Een bepalend moment: Ons eerste grote project, de Lifetime Extension van een productielijn

Heden

Een sterk team, een breed klantennetwerk: met inmiddels 12 vaste werknemers, zijn we klaar voor de toekomst!