Nieuwe auto’s op de weg

Deze week hebben onze monteurs Tim van Rossum en Marcel Bosch 2 splinternieuwe Renault Megane’s in ontvangst mogen nemen.

Tim van Rossum is 6 juli trotse vader geworden van hun zoon Stan, onder andere hierom is de vraag gekomen of het mogelijk is om de overstap te maken van een bestelbus naar een echte ”gezinsauto”. Hier denken wij als Twe-O natuurlijk graag in mee, met deze geweldige Renault als resultaat! De nieuwe Renault voor Marcel Bosch is vervangen voor de I40 welke de leeftijd en kilometerstand had om preventief vervangen te worden om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Wij wensen beide mannen veel rijplezier in hun nieuwe auto!

Ben je opzoek naar een bedrijf die meedenkt met zijn medewerkers en waar je als collega gewaardeerd wordt, aarzel niet en solliciteer! Twe-O is dringend opzoek naar technisch personeel die met ons de mooie en afwisselende uitdagingen aan willen pakken!

 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding