20220701_084423
20220701_083636
20220701_083707
20220701_084417 (1)
20220701_084254
20220701_083627
previous arrow
next arrow

Sleutel tot Veiligheid - Safety Improvement

Bij ons is veiligheid geen bijzaak, maar een integraal onderdeel van ons werk. Met trots presenteren we onze recente uitvoering van het project "Sleutel tot Veiligheid", een uitgebreide veiligheidsupgrade van een bestaande productielijn voor een prominente industriële relatie.

Dit uitdagende project had als hoofddoel het verbeteren van de veiligheid van de werkomgeving zonder concessies te doen aan operationele efficiëntie. En zoals altijd, overtrof ons team deze uitdaging met vlag en wimpel, door het project in slechts twee dagen te voltooien.

Een van de meest cruciale elementen van dit project was de installatie van een geavanceerd trapped key systeem op ongeveer 15 hekken verdeeld over twee zones. Elk hek kreeg een uniek letter gedesigneerd, waarna elk letter tevens op de sleutel werd afgedrukt. Dit maakt het voor de werknemers simpel om in een oogopslag te zien welke sleutel bij welk hek hoort. Dit systeem biedt zowel betere beveiliging als verbeterde toegangscontrole voor de klant.

Maar ons werk stopte daar niet. We integreerden ook dit trapped key systeem naadloos in de bestaande programmatuur van de productielijn. Hierdoor kon de klant na onze interventie onmiddellijk en zonder onderbreking doorgaan met hun productieproces.

Het eindresultaat? Een veiligere, efficiëntere productieomgeving, volledig in overeenstemming met de huidige veiligheidsnormen en wetgeving. Bovendien is de installatie door een externe instantie gekeurd en heeft deze een CE-markering gekregen, wat een duidelijk bewijs is van onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid.

Bij Twe-O zijn we vastbesloten om de industrie veiliger en efficiënter te maken. Dit project toont aan hoe ons team van toegewijde professionals dat doet. We staan klaar om u te helpen met uw industriële engineering, montage en demontage behoeften, of het nu gaat om het beheren van een heel project of het uitvoeren van een specifiek onderdeel daarvan. Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

DANONE_LOGO_VERTICAL

Danone Nutricia Zoetermeer

Datum

Juli, 2022

Klant

Voedingsfabrikant

Locatie

Zoetermeer, Nederland