230001_4
b029111a-7d02-4b88-95f8-4d76da17e6a5
previous arrow
next arrow

ProtoPrint: Laser-Gegraveerde Ijsbekertjes

Bij Twe-O streven we naar innovatie, efficiëntie en technische excellentie in onze oplossingen. Ons laatste project is hiervan een perfect voorbeeld: het ontwerp en de bouw van een prototype voor het printen van ingrediëntenlijsten op ijsbekertjes met behulp van een laser.

Dit project is opgestart op verzoek van een klant die een stap vooruit wilde zetten in de wereld van productetikettering. Ons team heeft deze uitdaging met enthousiasme aangenomen en een proof-of-concept prototype ontwikkeld dat voldoet aan hun specifieke behoeften.

De technische oplossing maakt gebruik van een hoogwaardige Markem Imaje laser, bekend om zijn precisie en duurzaamheid. Dit stelt ons in staat om de ingrediëntenlijst op een efficiënte, schone en milieuvriendelijke manier te printen, wat zowel economisch als duurzaam voordelig is.

Een belangrijk aspect van dit prototype is de integratie met SEW Eurodrive servomotoren en drives voor de servosturing. Deze componenten zijn van essentieel belang voor het behalen van de vereiste nauwkeurige draaisnelheid, gebaseerd op millimeters per seconde, die in samenspel met de laser zorgt voor een naadloze print.

Daarnaast hebben we ook de Human Machine Interface (HMI) geprogrammeerd. Deze gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk voor operators om het systeem te bedienen, waardoor de productie soepeler verloopt.

Onze toewijding aan technische kennis en expertise is van cruciaal belang geweest in de realisatie van dit prototype. Door onze brede ervaring in het veld en ons vermogen om geavanceerde technologieën te integreren, waren we in staat om een oplossing te leveren die aan de verwachtingen van de klant voldeed.

Bij Twe-O kijken we voortdurend naar de toekomst van productie en verpakkingstechnologie. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen bij het implementeren van innovatieve oplossingen die hun bedrijf naar een hoger niveau tillen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw unieke uitdagingen.

Blikvanger op de Maakindustrie Expo in Hardenberg

Wij zijn bijzonder trots dat ons prototype voor het laser-printen van ingrediëntenlijsten op ijsbekertjes onlangs te bewonderen was op de Maakindustrie Expo in Hardenberg. Deze toonaangevende vakbeurs is dé plek waar innovaties en de laatste ontwikkelingen in de maakindustrie worden gepresenteerd.

Ons baanbrekende prototype heeft veel belangstelling en positieve feedback van de bezoekers ontvangen. De combinatie van geavanceerde technologie, technische expertise en praktische toepassing maakte het tot een van de hoogtepunten van de Expo.

De mogelijkheid om het prototype op de Expo te tonen heeft ons ook de kans gegeven om te benadrukken hoe we kunnen samenwerken met bedrijven om hun productieprocessen te moderniseren en efficiënter te maken. We konden de interactieve mogelijkheden van onze oplossing laten zien, wat bezoekers een realistisch beeld gaf van hoe de technologie hun bedrijven kan transformeren.

Heeft u ons gemist op de Expo, of wilt u meer informatie over ons baanbrekende prototype? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag hoe we u kunnen helpen uw productieproces naar een hoger niveau te tillen met onze geavanceerde technologieën en oplossingen.

1683707521140
twe-o
Datum

April 2023

Klant

Voedselfabrikant

Locatie

Spankeren, Nederland