IMG_6472
IMG_6477
IMG_6486
7d508f24-3b65-43ac-9ca1-ed71f492a365
previous arrow
next arrow

Einde Tijdperk: De Afvoer van Historisch Metaal

Wij zijn trots op onze diepgaande expertise in industriële montage en demontage, projectmanagement en industriële engineering. Een van onze recente projecten, dat duidelijk onze veelzijdige competenties illustreert, betrof de zorgvuldige demontage en verwijdering van een omvangrijke productielijn die 60 jaar lang trouwe dienst had bewezen.

Deze uitdaging vroeg om onze uitgebreide ervaring in veiligheid en technische kennis. De locatie was namelijk brandgevoelig, wat een uiterst veilige en weloverwogen aanpak vereiste om het risico op ongevallen te minimaliseren.

Na een zorgvuldige beoordeling en planning van het project, begon ons team met het veiligstellen en afkoppelen van de systemen. Dankzij ons uitgebreide begrip van industriële systemen, waren we in staat om alle machines en apparaten effectief en veilig uit te schakelen.

Vervolgens zijn we overgegaan tot de daadwerkelijke demontage van de productielijn. Met precisie en aandacht voor detail, zorgde ons team ervoor dat elke component van de installatie zorgvuldig en efficiënt werd ontmanteld, terwijl de veiligheid op de werkplek steeds gegarandeerd werd.

Tenslotte hebben we ons gericht op de correcte afvoer van het metaal. Het afval werd zorgvuldig gescheiden, en het metaal werd gerecycled volgens de strengste milieuvoorschriften. Hierbij hebben we onze toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn onderstreept.

Dit project toont niet alleen onze technische vaardigheden en aandacht voor veiligheid, maar ook onze inzet om te zorgen voor een minimale impact op het milieu. We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken uit naar de volgende uitdaging waar we onze expertise kunnen toepassen.

Bij Twe-O combineren we technische bekwaamheid met veiligheidsbewustzijn en milieuzorg. Of het nu gaat om industriële montage en demontage, projectmanagement of industriële engineering, u kunt op ons rekenen voor betrouwbare, professionele diensten.

berry-plastics

Berry Global Katwijk

Datum

Maart 2021

Klant

Non-woven Fibres

Locatie

Katwijk, Nederland