• 20220926_133755
  Efficiëntie Elevatie – Tray en Pack Overzetter Transformatie

  Wij presenteren u met trots ons laatste project: de transformatie van een losser, een kruispunt van technologische innovatie en operationele efficiëntie. In deze opdracht is er een verouderde machine, verantwoordelijk voor het uitpakken van producten uit trays, geüpgraded en in lijn gebracht met hedendaagse industriële standaarden. Niet alleen werd pneumatica vervangen door servoaansturing, maar ook de huidige HMI, en safety werd geüpgraded.

 • 230001_4
  ProtoPrint: Laser-Gegraveerde Ijsbekertjes

  Bekijk hoe we de wereld van verpakkingen transformeren met ProtoPrint, een prototype dat ingrediëntenlijsten met lasertechnologie print op ijsbekertjes, voor een beter geïnformeerde consument. Door het gebruik van cutting-edge lasertechnologie van Markem-Imaje wordt het onmogelijke mogelijk, deze lasers hebben namelijk de mogelijkheid om grote oppervlaktes van bedrukking te voorzien.

 • IMG_1573
  Herlevingsinitiatief – Blik op Nieuw Leven

  Ontdek de wedergeboorte van een oude reus: de Blikkenreiniger. Deze machine heeft een ingrijpende transformatie ondergaan, waarbij oude elementen zijn verwijderd en nieuwe technologieën zijn geïntegreerd, om te voldoen aan de eisen van een state-of-the-art productielijn. In dit project laten we zien hoe we veiligheid, hygiëne, efficiëntie en betrouwbaarheid combineren en naar een hoger niveau tillen. En dit alles is mogelijk gemaakt binnen een tijdsbestek van 10 weken!