Projecten

 • IMG_6472
  Einde Tijdperk: De Afvoer van Historisch Metaal

  Helaas moet er soms afscheid worden genomen van een stukje geschiedenis, zo’n situatie kwamen we tegen bij onze relatie. Een productielijn van ruim 60 jaar oud had zijn dienst bewezen en werd nu in zijn geheel vervangen, lees hier hoe we deze monumentale klus klaar hebben gespeeld!

 • 20220701_083627
  Sleutel tot Veiligheid – Safety Improvement

  Hoe verbeter je de veiligheid van een bestaande lijn? Een simpele vraag die bij nader onderzoek toch heel diep kan gaan. Van onze relatie kregen we precies deze vraag, voor ons is geen klus is natuurlijk te complex, dus gingen we meteen op onderzoek uit! Lees hier hoe het perfecte kruispunt tussen veiligheid, kostenefficiëntie en downtime is gevonden.

 • 20220926_133755
  Efficiëntie Elevatie – Tray en Pack Overzetter Transformatie

  Wij presenteren u met trots ons laatste project: de transformatie van een losser, een kruispunt van technologische innovatie en operationele efficiëntie. In deze opdracht is er een verouderde machine, verantwoordelijk voor het uitpakken van producten uit trays, geüpgraded en in lijn gebracht met hedendaagse industriële standaarden. Niet alleen werd pneumatica vervangen door servoaansturing, maar ook de huidige HMI, en safety werd geüpgraded.

 • IMG_1573
  Herlevingsinitiatief – Blik op Nieuw Leven

  Ontdek de wedergeboorte van een oude reus: de Blikkenreiniger. Deze machine heeft een ingrijpende transformatie ondergaan, waarbij oude elementen zijn verwijderd en nieuwe technologieën zijn geïntegreerd, om te voldoen aan de eisen van een state-of-the-art productielijn. In dit project laten we zien hoe we veiligheid, hygiëne, efficiëntie en betrouwbaarheid combineren en naar een hoger niveau tillen. En dit alles is mogelijk gemaakt binnen een tijdsbestek van 10 weken!

 • 230001_4
  ProtoPrint: Laser-Gegraveerde Ijsbekertjes

  Bekijk hoe we de wereld van verpakkingen transformeren met ProtoPrint, een prototype dat ingrediëntenlijsten met lasertechnologie print op ijsbekertjes, voor een beter geïnformeerde consument. Door het gebruik van cutting-edge lasertechnologie van Markem-Imaje wordt het onmogelijke mogelijk, deze lasers hebben namelijk de mogelijkheid om grote oppervlaktes van bedrukking te voorzien.